Eventos< volver

VelaTROFEO INTERCLUBS 2017

06-05-2017

DÍA 6 DE MAYO SE CELEBRA UNA NUEVA EDICIÓN DEL TROFEO INTERCLUBS 2017

Impressionat espectacle a la badia de Ciutadella

Impressionat espectacle i ambient el que oferiren les 45 embarcacions i els 175 tripulants de la classe creuer, reunits dins la badia de Ciutadella aquest passat dissabte. Cada any amb més participació per part de la flota mallorquina, enguany 27! del ports de Portocolom, Portocristo, Pollença, Alcúdia, Sa Ràpita i del port organitzador, Nàutic de la Colònia de Sant Pere juntament amb Ciutadella, C. Marítim de Mao i Club Nàutic de Fornells.

El comitè de regates va dividir la flota dues classes RI3, RI4 i poder fer dues sortides independents.

La prova esta previst que comencés a les 1600 hores però degut a les fortes ratxes de vent de Mestral, el comitè va decidir aplaçar la sortida 30 minuts. Primer es va donar la sortida a la classe R4 ( els mes petits ) i 15 minuts mes tard a la classe R4. Sortides molt netes i espectaculars amb un vent de mestral de força 4 a 5. El recorregut previst, un triangle olímpic acabant amb  un través  davant la mateixa bocana del port de Ciutadella, oferia encara més espectacle per la gent que es passejava davant el Castell de Sant Nicolau i sa Farola, ja que tothom entrava amb les veles posades  just a l’entrada del Port.

La regata va estar molt disputada i si be el vent al principi era bastant fort, lo que feia que la regata fos molt ràpida.

Quant quedava menys de la quarta part el vent va baixar molt i va fer que els vaixells s’agrupessin més i la velocitat disminuís lo que  va fer que la regata durés més del previst.

Després de les compensacions de temps la classificació final fou:

CLASSIFICACIÓ RI 3 :

1er. Chica Txeca , patró  Antoni  Pons  Faner del C.N.Ciutadella

2on  Alba III de Carlos Pons del C. Maritim de Mao

3er Jin Tonic patró  Miguel Pons  Misut del C.N.Ciutadella

CLASSIFICACIÒ RI 4

1er.  Filigranes de Marc Riera del C.N. Fortnells

2on  Tacuma de Toni LLinas del C. N. Colonya Sant Pere

 3er  Carpe Diem de Joan Mercadal del C. N. Ciutadella

La regata va acabar amb un sopar amb tots els participants així com l'entrega de trofeus als guanyadors amb els Presidents i Directius de els Clubs Nàutics de Ciutadella, Colonya de Sant Pere organitzadors d’aquesta regata, C. N. Fornells i C. Maritim de Maó.

INSCRIPCIÓN 

Nuestro tiempo

Temp: °C

Revista

IQNet CSQ ECO - ISO 14001:2004 IMQ