Eventos< volver

VelaTOT A PUNT EN EL CN CIUTADELLA PER A LA COPA FEDERACIÓ ILLES BALEARS D OPTIMIST I BIC TECHNO 293

23-11-2018

El Club Nàutic Ciutadella i les aigües de Ponent es preparen per viure a partir d aquest mateix divendres un altre intens cap de setmana de vela. Si fa uns dies es vivia un gran Trofeu Almirall Farragut 2018, aquests dies Es Nàutic munta el Trofeu Copa Federació de les Illes Balears per a les classes Optimist i Techno 293, que se celebrarà del 23 al 25 de novembre, organitzat pel Club Nàutic Ciutadella i la Federació Balear de Vela (FBV).

Seran devers 80 participants Optimist i en Bic Techno entre 30 i 40 tables les que es citaran en aquesta Copa Federació, campionat autonòmic de les categories sub 16 (Optimist) i sub 17 (Techno), en el què cada illa ha fet unes competicions classificatòries dels regatistes nivell bronce i plata i se n ha estret un rànquing; un tant per cent proporcional al número de regastistes de cada illa, sumant un total de 79 plaçes que es diu Grup Or. 

A Menorca han sortit 11 places en Optimist de les 79 i aquests onze són Grup Or i competiran a la Copa Federació

Pol Ferrer (CN Villacarlos), Carlos Sánchez-Rodrigo i David Triay (CM Mahón) i Aitana Cavaller, Francesc Sosa, Toni Mesquida, Toni Juan, Borja Torres, Joan Sosa, Lluís Mesquida, Maria Montaner i Arnau Coll, tots ells del CN Ciutadella com a club més representatiu de l illa, són del Grup Or i seran a la mar aquersts dies.

Pel que fa a Bic Techno 293, el Club Nàutic Fornells representarà a Menorca en aquesta Copa Federació. En tables, no fan classificatòries perquè la flota no té un número tancat de participants.

Les regates es viuran a Ciutadella dissabte i diumenge, des de les 11h del matí, i aquest divendres al mateix CNC es durà a terme el control de material (control oficial del comité).

El diumenge a les 17 hores en el CN Ciutadella es lliuraran els trofeus, tant de la Copa Federació com de l Almirall Farragut 2018.


Nuestro tiempo

Temp: °C

Revista

IQNet CSQ ECO - ISO 14001:2004 IMQ