Actualidad< volver

INTERCLUBS 2014. UN IMPRESIONANTE ESPECTÁCULO EN LA BAHÍA DE CIUTADELLA

14-05-2014

Impressionat espectacle i ambient el que oferiren les 52 embarcacions i els 260 tripulants de la classe creuer, reunits dins la badia de Ciutadella aquest passat dissabte. Cada any amb més participació per part de la flota mallorquina, enguany 33! del ports de Portocolom, Portocristo, Pollença, Alcúdia i del port organitzador, Nàutic de la Colònia de Sant Pere juntament amb Ciutadella.

El comitè de regates va decidir ...dividir la flota encertadament en dues classes ( RI3 I PLATÚ amb 32 embarcacions, i RI4 amb 18) fent dues sortides independents. Sortides molt netes i espectaculars amb un vent de xaloc de 12 kn i una ona que aniria augmentant durant la regata i dificultant la navegació. El recorregut previst, un triangle olímpic acabant amb popa davant la mateixa bocana del port de Ciutadella, oferia encara més espectacle per la gent que es passejava davant el Castell de Sant Nicolau i sa Farola, ja que tothom entrava amb els spinnakers ben inflats i planejant damunt les ones.

En classe RI3 ràpidament les embarcacions més lleugeres Platú 25 es posaven al davant de la flota , acompanyats del JIN TONIC d’en Miquel Pons de ben aprop i fent una gran regata aconseguint així la victòria. Un poc més enfora el seguien el LOLITA d’en Carlos Serra i el CHICA TXECA d’en Toni Pons que tenien la seva particular lluita , decantant-se en el darrer moment per el CHICA TXECA i tancant el pòdium el LOLITA.

CLASSIFICACIÓ RI 3 :

1er. JIN TÒNIC, d’en Miquel Misut del CNCiutadella

2on CHICA TXECA, d’en Toni Pons del CNCiutadella

3er LOLITA , d’en Carlos Serra del CNColònia S.Pere

CLASSIFICACIÒ PLATU 25

LOOKY de S.Mesquida

Pons Anglada de P.Pons

Barcosdealquiler.com de J.Pons

En classe RI4, L’ECOLÒGICA DE MENORCA d’en Jaume Bagur no tenia rival, guanyant amb una gran diferència del segon, S’EMBUI d’en Joan Marqués els dos del CNCiutadella . Tancant el podi, L’ISIS d’en Bartomeu Mas de Portocolom.  En aquesta classe hi va haver 7 retirats durant la prova, que s’havien despenjats molt del grup per les ones i poc vent que bufà al darrer tram de la prova.

La regata va acabar amb una barbacoa amb tots els participans així com l'entrega de trofeus als guanyadors.


Nuestro tiempo

Temp: °C

Revista

IQNet CSQ ECO - ISO 14001:2004 IMQ